WEB
DESIGN.

hva gjør vi?

UX-design & webdesign

Hva er målet med nettsiden? Hvem ønsker du å nå ut til og hva vil du at dine besøkere skal kjenne og tenke når de besøker din nettside? Vi setter oss ned sammen med deg og kommer fram til dette. Vi gjør også egen research og ser hva som er den beste lønsingen for din nettside.

De aller fleste av oss mennesker baserer sine valg like mye på følelser som på logikk. Med farge og form kan vi skape akkurat den følelsen du vil reflektere overfor ditt kundesegment. Vi hjelper deg med forretningsprosesser, visuell identitet og strategiske beslutninger. Vi produserer nettsider og grafisk design som hjelper deg med digital profilering som bygger på lønnsomhet.

UX-design

Det hadde vært lett om man bare tok litt tekst og klistret inn på en nettside men dessverre rekker ikke det idag. Nettsiden skal skape en følelse og gi en unik opplevelse. Design handler ikke bare om fine farger og form. Funksjon er også en viktig del av et design og det er summen av alt dette som kan få oss til ta avgjørelser raskere enn noe annet. En knapp på riktig sted, en farge som utløser sansene våre, og vi klikker. Overbevisende design som  konverterer er viktig for ethvert nettsted. 

Webdesign

Vi mennesker er følelses drevne vesener, enten vi liker det eller ikke. Derfor er det helt avgjørende at nettsidens design ikke bare er basert på funksjon, når følelser er med å kontrollerer.

Internett er stedet hvor din målgruppe bruker mye av sin tid. Derfor vil du åpenbart ikke at deres interesse skal forsvinne før du har rukket å si hva du vil. Målet ditt må derfor alltid være å gjøre et sterkt førsteinntrykk slik at den som besøker din nettside foretrekker å klikke seg videre til “kontakt oss” knappen  i stedet for tilbake-knappen. Vi designer din nettside, hjelper deg med analyse, strategi og bygger varemerket ditt til hva det skal være. I løpet av 2020 måtte mange bedrifter begynne med netthandel. Nettsider må tilpasses, fornyes og oppdateres og ditt varemerke er det viktigste du har.