Eiksmarka
Tannlegesenter.

webdesign

eiksmarka tannlegesenter

sto
ry.

Eiksmarka Tannlegesenter er en fantastisk 5-stjerners klinikk som ligger på Eiksmarka, i hjertet av Bærum. Klinikken må være en av Norges fineste og man får en spafølelse i kroppen så fort man kommer inn i disse vakre lokaler. 

Her kan du ligge å se på Netflix under en behandling da de tilbyr TV i taket på alle rom. De tilbyr også narkose for deg som har tannlegeskrekk og sammen med koselig, kompetent og kyndig personal får du Norges beste tannlegebehandling.

Vi fikk i oppdrag å lage en ny responsiv nettside. Siden skulle skille seg fra andre tannlegesenter og representere hvem de var. 

UX.

Vi begynte vårt arbeid med å utvikle en strategi. Vi fokuserte på hva nettsiden skulle inneholde og hvordan skulle den oppleves av brukeren.

Eiksmarka Tannlegesenter tilbyr mange behandlinger og det er derfor viktig med en enkel og fin struktur .

Vi tok fram en wireframe, en prototype og utviklet siden etter dette siden. Den skulle inneholde mye luft, ha en clean look og være responsiv.

Med fokus på en pasient laget vi en side som dekker alle behov og som gir klar informasjon om alle kategorier.

Eiksmarka tannlegesenter portfolio

far
ger.

Eiksmarka Tannlegesenter hadde allerede en logge og fargene var derfor lette å sette sammen. Fargene gir en følelse av en elegant og clean look.

Eiksmarka tannlegesenter

fo
nt.

Poppins h1

Poppins h2

Poppins h3

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ ø å 

eiksmarka tannlegesenter mobil

web
site.

Nettsiden har fått en clean layout med knapper som er lette å se. Mange brukere befinner seg på sykehjem og det er derfor viktig å illustrere navigering med bilder og farger.

Eiksmarka tannlegesenter mobil
5/5

Vi på eiksmarka tannlegesenter anbefaler K Solution og Lise til alle som har behov for en god marledsføringteam. Lise er veldig profesjonell, dedikert og leverer gode resultater. Vi er veldig fornøyd med innsatsen.

Wuba Kassahun

Tannlege og daglig leder Eiksmarka Tannlegesenter

Har du et prosjekt på gang?

Ta kontakt med oss for et uforpliktende møte.